Adhese maakt advertenties in nieuwe digitale versie Het Nieuwsblad mogelijk

Op 2 september lanceerde Het Nieuwsblad een nieuwe digitale editie van de papieren krant. Net zoals bij de lancering van de nieuwe layout van De Standaard, worden de advertenties uit de papieren krant via Adhese automatisch opgeladen naar de digitale versie.

Voor adverteerders betekent dit dat het bereik van hun offline advertenties verder uitgebreid wordt met het bereik van de digitale versie. Ze kunnen er bovendien voor kiezen om hun advertenties te upgraden naar een rich media variant, met meer creatieve mogelijkheden tot gevolg.

Patrick Saliën, Digital Manager bij Het Nieuwsblad: “Tot hiertoe was er enkel een pdf-versie van de krant beschikbaar op tablets. In de nieuwe tabletkrant is elke pagina en elk artikel aangepast aan het formaat van je toestel. Bovendien laat de digitale versie ons toe om extra audiovisuele inhoud en interactieve elementen op te nemen. Dat kan trouwens ook voor de advertenties, die door Adhese automatisch vanuit de papieren krant geïntegreerd worden in de digitale versie.”

 

Contacteer ons
Over Adhese

Uw advertentieruimte snel en efficiënt beheren in één oogopslag? Adhese zorgt ervoor dat het kan, op maat van u en uw budget. Of u nu een vooraanstaande mediagroep, een adverteerder of internationaal sociaal netwerk bent: we passen ons én onze technologie aan in functie van wat u nodig hebt. Websites, tablets, video's of e-mailcampagnes: we combineren en integreren het zonder probleem en leveren u de controle, analyse en prognoses die u nodig hebt. En uw data? Die is en blijft van u.

Adhese
Dulle Grietlaan 1
9050 Gentbrugge