De Persgroep bereikt via Adhese Performance Stacks zeven op de tien Belgische surfers.

De Persgroep biedt adverteerders sinds kort een krachtig nieuw product aan: PNU Performix. De technologie achter dit advertentieplatform is volledig ontwikkeld en ondersteund door Adhese.

PNU Performix laat adverteerders toe om hun producten en diensten aan te prijzen via tekstads. Korte stukjes wervende tekst, vaak vergezeld van een foto, die tussen de content van sites worden geplaatst. De Persgroep maakt hierbij gebruik van Perfomance Stacks, technologie ontwikkeld door Adhese.

Performance Stacks biedt heel wat voordelen voor uitgevers. Een snelle opstart en integratie, bijvoorbeeld: na amper twee maanden bereikt De Persgroep via Performance Stacks zeven op de tien Belgische surfers.

Bert Marievoet, commercieel directeur bij De Persgroep Advertising: "Twee maanden na de opstart scoort PNU Performix sterk op de advertentiemarkt. Adverteerders hebben ondertussen de smaak te pakken gekregen om onze premium nieuwssites in te schakelen om hun performance objectieven te bereiken. Een duidelijke boodschap gecombineerd met een groot bereik maakt deze formule dan ook erg aantrekkelijk. De technologie van Adhese zorgt er bovendien voor dat we snel kunnen bijsturen en optimaliseren, zodat elke campagne maximaal oplevert".

Performance Stacks is eenvoudig en makkelijk te gebruiken, en bovendien erg flexibel. Zowel qua implementatie, technologie en look and feel kan het pakket volledig aangepast worden aan de wensen en strategie van de klant.

Performance Stacks optimaliseert de getoonde advertenties automatisch, door retargeting op basis van context en socio-demografische gegevens. Uitgebreide rapportage laat toe om manueel bij te sturen indien nodig. Ook koppelingen met marketplaces en real time bidding systemen zijn perfect mogelijk. Performance Stacks zorgt bij dergelijke koppelingen voor een optimale bescherming van de data en gebruikersgegevens van zowel uitgever als adverteerder.

Adhese is een Gents softwarebedrijf dat zich nu bijna tien jaar toelegt op ad serving en data analytics. Adhese heeft zowat alle grote Belgische uitgevers, waaronder Corelio, Roularta en Pebblemedia, als klant en breekt ook stilaan door in het buitenland.
 

Contacteer ons
Over Adhese

Uw advertentieruimte snel en efficiënt beheren in één oogopslag? Adhese zorgt ervoor dat het kan, op maat van u en uw budget. Of u nu een vooraanstaande mediagroep, een adverteerder of internationaal sociaal netwerk bent: we passen ons én onze technologie aan in functie van wat u nodig hebt. Websites, tablets, video's of e-mailcampagnes: we combineren en integreren het zonder probleem en leveren u de controle, analyse en prognoses die u nodig hebt. En uw data? Die is en blijft van u.

Adhese
Dulle Grietlaan 1
9050 Gentbrugge