Retargeting in de praktijk: gerichte campagne van bpost

Advertenties enkel tonen aan surfers met een specifiek profiel of een bepaald surfgedrag? Het kan, en het heet retargeting. Op basis van hun surfgedrag, hun socio-demografisch profiel of een combinatie van beide toont u uw bezoekers advertenties op maat. Dit soort specifieke targeting laat adverteerders toe om hun producten of diensten zeer gericht aan te bieden, met een hogere ROI tot gevolg.

Ook bpost, de grootste Belgische postdienst, maakt via Corelio gebruik van de retargetingmogelijkheden van het Adhese platform. Op de verschillende websites van Corelio lanceert bpost advertenties die specifiek gericht zijn op surfers die eerder de website https://www.bpostopafspraak.be hebben bezocht.

Hoewel de targeting in dit geval beperkt blijft tot bezoekers van een specifieke site, is er heel wat meer mogelijk via retargering. Afhankelijk van de wensen van zowel uitgever als adverteerder, kan elke mogelijke parameter gebruikt worden om te retargeten. Elk stukje informatie dat van uw bezoekers hebt kan u helpen bij het gericht aanbieden van advertenties aan specifieke doelgroepen. Adhese zorgt er op die manier voor dat u het meeste uit uw gebruikersgevens haalt, en dat uw adverteerders het meeste uit hun advertenties halen.

De bescherming van uw data staat ook hier centraal. U deelt enkel die data die u wilt delen, en enkel met wie u er toegang toe geeft. Door enkel te koppelen via Adhese en niet via andere, derde partijen bent u er zeker van dat uw data blijft waar ze thuis hoort; in uw handen.

Contacteer ons
Over Adhese

Uw advertentieruimte snel en efficiënt beheren in één oogopslag? Adhese zorgt ervoor dat het kan, op maat van u en uw budget. Of u nu een vooraanstaande mediagroep, een adverteerder of internationaal sociaal netwerk bent: we passen ons én onze technologie aan in functie van wat u nodig hebt. Websites, tablets, video's of e-mailcampagnes: we combineren en integreren het zonder probleem en leveren u de controle, analyse en prognoses die u nodig hebt. En uw data? Die is en blijft van u.

Adhese
Dulle Grietlaan 1
9050 Gentbrugge